Top

Metaalbewerking & Constructiewerk

Metaal Centrum DUNNING bv in Groningen is een constructiebedrijf waarin vele verschillende constructies zowel in staal, RVS als aluminium geproduceerd worden.
 

In onze moderne werkplaats van ca 500m² hebben we de mogelijkheid om vrijwel alles op het gebied van metaalbewerking te realiseren. Ons allround vakkundig personeel beschikt over voldoende kennis en mogelijkheden om uw opdracht van A tot Z uit te voeren zodat het volledig naar uw tevredenheid is.
Metaal Centrum DUNNING bv maakt opdrachten van één enkele stuks, maar ook kleine en grote series.

 

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit.

 

Om dit te kunnen waarmaken werken we heel nauw samen met onze toeleveranciers, waarbij u moet denken aan staalhandel, (laser)snijbedrijven, mechanische bewerkingen en diverse conserveringsbedrijven. Door goed gemaakte afspraken kunnen we vaak een totaal product leveren in een redelijk korte termijn.

 

Door de centrale ligging van de stad Groningen komen de meeste opdrachten uit alle hoeken van de 4 noordelijke provincies maar ook van ver daar buiten.

 

Metaal Centrum DUNNING bv kan uw aanvraag in 3D schetsen en uittekenen zodat uw wensen virtueel zichtbaar zijn en waardoor fouten zijn te voorkomen en de productie is te versnellen.   

 

Ook voor verbouwingen bent u bij Metaal Centrum DUNNING bv aan het goede adres. In nauwe samenwerking met een tekenburo kunnen wij ook uw bouwaanvraag behartigen. 

 

Tot de klanten van Metaal Centrum DUNNING bv behoren veel bouwbedrijven voor spanten, kolommen en lateien. Voor de industrie maken we diverse constructies zoals fundaties en lantaarnstukken en vele masten en onderdelen voor de windenergie. Seriematig maken we consoles en bokken voor koelunits en steunen voor landbouw doeleinden. Ook aanneembedrijven in de wegenbouw hebben ons gevonden voor afscheidinghekken, trappen en leuningen en rijbaanscheidingen.

Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen naar 050 - 549 26 27 of te mailen naar info@metaalcentrumdunning.nl
Portfolio
 

Hier vind u een kleine greep uit onze werkzaamheden.


Interntransport karren
 

Interntransportkarren
 

Aluminium omkasting
 

Aanrijpalen
 

Masten windenergie
 

Onderdelen windenergie
 

RVS onderdelen pompenindustrie
 

Serieproductie - stalen onderdelen
 
 
Onderdelen pompindustrie - Bewerkt
 

Onderdelen pompindustrie - Bewerkt
 
             
Korfbalpaal (hufterproof)